Мистериозна смрт – познат спортист пронајден мртов


Чешкиот скијачки сојуз соопшти дека скијачот Антонин Хајек е пронајден мртов, а исчезна пред шест месеци.

Роден е на 12 февруари 1987 година во Фридланд, во близина на границата со Полска, а своето интернационално деби го имаше на 9 февруари 2002 година.

Back to top button
Close