Нови дојави за бомби во неколку скопски училишта


Дојави за поставени бомби пристигнале утринава во неколку скопски училишта, потврдуваат од МВР.

Дојави за бомби, според сознанија на МИА, има во основното училиште „Александар Македонски” и во „Лазо Ангеловски” на територија на Општина Аеродром.

Освен во средни и основни училишта, анонимни дојави за поставени бомби nа почетокот на неделава имаше и во институции и трговски центри.

Back to top button
Close