Објавена фотографија на Мишo Ковач од болница која влева надеж: „Драг наш, издржи…


Музичарот Мишо Ковач пред неколку дена повторно заврши во болница.

Со возило на Брза помош бил пренесен во Клиничкиот болнички центар Сплит, а сега е објавена и првата фотографија од болницата.Него го посети пријател кој покрај фотографијата рече:

-Драг наш Мишо, издржи. Имаме многу од нас кои пораснавме со вашите песни и кои како мене ви испраќаме искрени желби за брзо закрепнување.

Со возило на Брза помош бил пренесен во Клиничкиот болнички центар Сплит, а сега е објавена и првата фотографија од болницата.

Него го посети пријател кој покрај фотографијата рече:

Back to top button
Close