Очевидци за ТВ 24: Големиот пожар во Старо Нагоричане ја зеде првата жртва

Големиот пожар во Старо Нагоричане ја зеде првата жртва, тврдат очевидци за ТВ 24.

Како што сведочат тие, жена обидувајќи се да се засолни од огнот се заклучила во куќата и не успеала да се извлече пред пламените јазици.

Полицијата не може да го потврди ова сè додека не го најде телото. Моментално, тие немаат пристап до куќата поради пожарот којшто сè уште беснее.

Back to top button
Close