Одделението за управни работи Скопје ќе издава готови лични документи и за време на претстојниот викенд

Продолжен рокот на пасошите и возачките дозволи - МИА

Готови лични документи ќе се издаваат  за време на претстојниот викенд, во објектот во Македонската Радио Телевизија и пунктовите Беко, Драчево, Бутел и Ѓорче Петров во информира Одделението за управни работи, при Министерство за внатрешни работи.

Со работно време од 08:00 до 16:00 часот, в сабота ќе се издаваат лични карти во објектот во Македонската Радио Телевизија и пунктовите Беко, Драчево, Бутел и Ѓорче Петров, додека в недела личните документи ќе можат да се подигнат само во објектот на МТВ од 08:00 до 16:00 часот.

Back to top button
Close