Петгодишно дете од Србија исчезна на плажа во Грција

Петгодишното момче Игор од Србија исчезна на плажа во Грција, објавено е на Фејсбук страницата Грција инфо.

Според извештаите, момчето исчезнало на плажата во одморалиштето Неа Флогита.

Игор е облечен во костим за капење со ликот на Lightning McQueen, а се изгубил во близина на барот Brisket Beach

Back to top button
Close