Пронајден петгодишниот Игор кој беше пријавен за исчезнат во Грција

Пронајден е петгодишниот Игор кој побеше пријавен за исчезнат во Грција.

Игор од Србија исчезна на плажа во Неа Флогита, објавено беше на Фејсбук страницата Грција инфо

Back to top button
Close