Се отвори голема дупка на асфалтот во центарот на Њујорк

Во центарот на Менхетн во средата неочекувано се отвори голема дупка кога асфалтот пропадна. Поради ова, една сообраќајна лента мораше да биде затворена.

Наспроти очекувањата, дупката во непосредна близина на пазарот во Сајгон нè доведе до сообраќаен хаос.

Инаку, Менхетн е центарот на Њујорк, најголемиот град во Америка со над 8,3 милиони жители.

Back to top button
Close