Сочвство од Пендаровски за смртта на кралицата Елизабета


Изразувам најдлабоко сочувство за смртта на Нејзиното Величество Кралицата Елизабета II.
Нејзината доживотна определба да му служи на народот, посветеност и лидерство дури и во најтешките мигови, ќе бидат трајна инспирација за новите генерации.

Back to top button
Close