Телевизиите „Н1″ и „Нова С” од полноќ не емитуваат програма


Телевизиите „Н1″ и „Нова С” од полноќ не емитуваат редовни програми, а на екранот на црна заднина е испишана пораката „Црнила во Србија без слободни медиуми”, јави Бета.

Истата порака беше споделена и на социјалните мрежи на двете телевизии, без да се дадат дополнителни информации, а нивните портали работат без прекин.

Телевизиите „Н1″ и „Нова С” работат во рамките на медиумската компанија „Јунајтед Медиа”.

Back to top button
Close