Тимовите на ДЗС спасија 38-годишна жена под урнатините во Турција

Дирекцијата за заштита и спасување вечерва соопшти дека тимовите испратени во Турција успеале да извлечат 38-годишна жена под урнатините.

– Извлечена преживеана 38 годишна жена од тимовите на Дирекцијата за заштита и спасување, соопшти попладнево Дирекцијата за заштита и спасување на „Фејсбук“.

Back to top button
Close