(ВИДЕО) „Британска“ Саботажа

„Британска Саботажа“, емитувана на 10 јули 2020 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

Back to top button
Close