(ВИДЕО) Брнабиќ изгуби контрола во српскиот парламент, па настрада микрофонот

Премиерката на Србија, Ана Брнабиќ, на седницата на Собранието бурно реагираше на обвинувањата на опозицијата за членот на Работната група за ментално здравје.

По говорот удри во микрофон и се обрати до опозиционерите со навредливи зборови.

Back to top button
Close