(ВИДЕО) Чудо во Сирија: Жена се породила под урнатините – бебето живо и здраво, но мајката не го преживеала земјотресот

И покрај тешката ситуација во која се наоѓа градот, во целата несреќе во Алепо се случи чудо.

Имено, жена под урнатините на свет донела ждраво бебе, но за жал истата не го преживеала резорниот земјотрес.

На видеото во продолжение се гледа моментот како еден маж го носи штотолку роденото бебенце на потребната прва помош.

Back to top button
Close