ВИДЕО: Чулев не се откажува од отсјајот во видеото на Мицкоски од теретаната

Техничкиот министер за внатрешни работи, Наќе Чулев, во интервју за Канал 5 уште еднаш потврди дека тоа што го видел на снимката од теретаната на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски е отсјај, а не се ракавици.

Наќе Чулев уште верува во „отсјајот“!

Наќе Чулев ја видел снимката со Мицкоски во теретаната, ама сеуште верува во „Отсјајот“, зашто така му напишале!!!

Seir 发布于 2020年6月10日周三

Back to top button
Close