(ВИДЕО) „Дата“ Саботажа

„Дата Саботажа“, емитувана на 15 јуни 2020 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски
монтажа: Коста А.

Back to top button
Close