(ВИДЕО) Додик им пееше на жените за 8 Март

Претседателот на Република Српска и лидер на СНСД, Милорад Додик,  им пееше на жените по повод прославата на претстојниот 8 март за жените активистки на СНСД.

 

„Многу сум среќен кога присуствувам на собири како вечерва во Босанска Градишка, бидејќи ја чувствувам таа енергија и желбата да работиме заедно за уште подобро општество. Улогата на жената е непроценлива за СНСД, а одбележувањето на 8 март е знак на внимание со кое сакаме да искажеме благодарност“, рече Додик.

Back to top button
Close