Видео: Експлозија и пожар на аеродром во Женева


Дејли Мејл“ објави дека голем пожар избувнал по експлозијата на аеродромот во Женева, поради што е прекинат авиосообраќајот.

Портпаролот на аероромот, Игнас Јанера кажа дека се запалил нов прифатен центар за баратели на азил.

Очевидците велат дека слушнале експлозија, по што избувнал пожарот, а тоа може да се забележи на снимката во продолжение.

Back to top button
Close