(ВИДЕО) „Фалбаџиска“ Саботажа

„Фалбаџиска Саботажа“, емитувана на 19 јуни 2020 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски
монтажа: Коста А.

Back to top button
Close