ВИДЕО | Моќен вокал, импресивен настап: Одличен настап на Тамара Грујеска на Детската Евровизија

Во тек е едно од најпрестижните европски музички натпреварувања Детскиот Евросонг, којшто се одржува во Ница, Франција.
Нашата претставничка Тамара Грујеска со песната „Кажи ми, кажи ми кој“ настапи шеста по ред, а во салата одекнуваше нејзиниот моќен вокал, кој ги одушеви сите. Со импресивен вокал и сигурен настап, Тамара достојно ја претстави Македонија.

За Тамара можете да се гласате под број 6 на веб-страницата www.jesc.tv

Последната рунда гласање ќе биде отворено во времетраење од само 15 минути по завршувањето на изведбата на последната композиција, на истата веб-страница.

Резултатите се добиваат како комбинација од онлајн гласовите на интернационалната публика (50 отсто од вкупните бодови) и поените од професионалните жирија (50 отсто од вкупните бодови

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close