(ВИДЕО) “Морав да ја пијам сопствената урина за да преживеам“, вели момче спасено на петиот ден по земјотресот

Момче на возраст меѓу 20-30 години беше извлечено од под урнатините во земјотресот во Турција. Тој изгледа свежо, а кога го прашуваат спасувачите како извдржал токлу време долу тој одговара: „Ја пиев сопствената урина за да преживеам“.

Тој побара од спасувачите да го порабараат и неговото куќе цело време го слушал како лае таму долу.

Видео:Телма

Back to top button
Close