(ВИДЕО) Никола Јакимоски го фати крстот во Охрид

 

„Да ни е за многу години, здравје, љубов на сите, здравје како дрен и радост бидејќи со радост е се поубаво и повесело“, рече Никола Николовски.

Крстот во Охрид се скрши при фаќањето. Па едниот дел заврши кај друг учесник на Водици.

Видео/фото: Скопје1

Back to top button
Close