ВИДЕО: Од урнатините во Сирија спасена мајка со три деца (ВИДЕО)

Иако сме соочени со трагедија ао несогледливи последици во која повеќе од 9.000 лица загинаа, од Сирија и Турција доаѓаат и добри вест.

Во градот Идлиб во Сирија, спасувачите успеале да извлечат живи мајка и нејзините три деца. Кога биле извлечени на сигурно, никој не ја криеше радоста од овој подвиг.

Back to top button
Close