ВИДЕО: Пожар во близина на граничниот премин Богородица

Од околу 14 часот гори и борова шума во близина на граничниот премин Богородица, непосредно над едно од тамошните познати Казина, во чија близина исто така има и бензиска пумпа.

На терен се противпожарните екипи од Гевгелија

Извор: телма

Back to top button
Close