(Видео) Се демонтира дивиот “Луна парк” од пред салата Борис Трајковски во Карпош

Ова доаѓа два дена откако имаше обид паркот пак да проработи. Полицијата влезе и констатираше нов прекршок. Паркот нема никаква дозвола за работа ниту државна институција ги има проверено реквизитите и нивната функционалност, безбедност, издржливост.

Паркот е поставен на приватен имот.

Фото/видео: Скопје 1

Back to top button
Close