(ВИДЕО) Симпатизер на ВМРО-ДПМНЕ заигра пред седиштето на Левица

Симпатизер на ВМРО-ДПМНЕ со знаме на партијата заигра пред штабот на Левица поттикнат од изборниот резултат на ВМРО-ДПМНЕ.

Видео плејер

По обработени 75 отсто од гласачките ливчиња ВМРО-ДПМНЕ освои 290.681 додека пак СДСМ 99.363 гласови.

Back to top button
Close