ВИДЕО: „Татари, фашисти, предавници“ – извикуваат демонстрантите пред клубот Борис трети

„Татари, фашисти, предавници“ – извикуваат граѓаните кои се насобрани пред седиштето каде што се веат бугарски знамиња.

извор: Прес24

Back to top button
Close