Внимание! Најкреативните одговори на младите за 2023

Емисијата „Внимание, внимание!“ најдобро ја знае ситуацијата на терен – младите се силата и иднината.

 

На крајот на 2023-та година, „Внимание“ гордо ги презентира нивните ставови, мислења, што очекуваа и кои се нивните надежи.

Денеска, во последните денови од годинава, ги слушаме нивните креативни одговори.

Анкетата „Внимание, внимание – зборуваат граѓаните“, се емитува на каналите на „Трн“ (на Фејсбук, YouTube, и на Инстаграм) и нејзината цел е да се чуе гласот на граѓаните, посебно на младите. Гласот на граѓаните нѝ го претставува артистот Дениз Абдула, а продукцијата е на „Трн.мк“.

Back to top button
Close