Во кумановскиот затвор се обеси убиецот на Танкица Младеновска од Кочани

Утрово во кумановскиот затвор К’шање со бесење животот си го одзел затвореникот Усеин Рашидов од Кочани.

Утрово тој бил пронајден обесен со чаршав заврзан на горниот дел од креветот во ќелијата, пренесе Сител.

Рашидов минатата година на свиреп начин со 40тина убоди со нож ја уби Танкица Младеновска од Кочани, по што беше осуден на доживона казна затвор

Back to top button
Close