Во ракетните напади врз Харков загинаа најмалку 12 луѓе

Изминатите неколку часа интензивирани се ракетните напади врз Харков, а вкупно од синоќа загинаа најмалку 12 луѓе.

При нападите повредени се најмалку 20 луѓе.

Во денешните напади погоден е и станбен блок.

Back to top button
Close