(ВО ЖИВО) Пречек на Дејан Георгиевски на плоштадот Македонија

По повод пристигнувањето на македонскиот вицешампион во теквондо во категоријата до 80 килограми денес се одржува свечена манифестација на плоштадот Македонија.

Back to top button
Close