ВО ЖИВО: Прес-конференција на Оливер Спасовски, Бујар Османи, Венко Филипче и д-р Жарко Караџовски

Владата информираше дека претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, заменикот на претседателот на Владата, задолжен за европски прашања, Бујар Османи, министерот за здравство, Венко Филипче и д-р Жарко Караџовски од Институтот за јавно здравје, денеска, 26.05.2020 (вторник) со почеток во 19:00 часот, ќе одржат прес-конференција.

Back to top button
Close