Забрана за работа за „Евротим“, одлучи Пазарниот инспекторат по дополнителните анализи на мазутот

Уште при првичните контроли на компанијата „Евротим“ од Кичево, Пазарниот инспекторат изрече решение за времена забрана за пуштање во промет на мазут, затоа што во две цистерни на компанијата беа утврдени отстапки од граничните вредности на мазутот

Back to top button
Close