Заев дојде со конкретен предлог што ќе го разгледаме во наредните денови, соопшти привремениот премиер на Бугарија

Денеска разговаравме за билатерален проблем и решението трба да го најдеме билатерално, рече македонскиот премиер, на заедничката прес-конференција во Софија со бугарскиот колега Јанев.

Back to top button
Close