Жена заборавила 60.000 динари на банкомат во Белград

Несекојдневна ситуација се случила во четвртокот вечерта на улицата Востаничка во Белград, кога жена поради големо невнимание заборавила дури 60.000 динари готовина на банкомат.

Можеби брзањето или расеаноста е причината поради која ги оставила парите зад себе, но за среќа не биле украдени.

Тој што дошол по неа ја видел големата сума и пријавил во банка.

Back to top button
Close