„27-ми Април“ пред Апелација на 27, 28 и 29 мај

Јавната седница пред Апелациониот суд Скопје закажана за ден 27, 28 и 29.05.2020 година, по предметот познат во јавноста како „27-ми Април“ ќе се одржи во Големата свечена сала на Врховниот суд на РСМ, информираат од Апелационен суд Скопје.

– Седницата ќе се одржи согласно протоколот утврден во Прилог 4 во Одлуката за изменување на одлуката за мерки за спречување на внесување и ширење на Корона вирус Covid-19 објавена во Службен весник на РСМ бр.134/20 од 22.05.2020 година, се вели во соопштението од Апелација.

Back to top button
Close