“Ако излезам ти си следна” – Шокантна закана малиот монструм кон мајка си!

Кoста Кецмановиќ продолжува да ги шокира полицајците и вработените во Клиниката за неврологија и психијатрија каде го чуваат.

На последната средба со мајка му имал епизода на бес и во еден момент рекол:

– Ако излезам одовде, прво ќе те убијам тебе !

Инаку, при претресот на станот е пронајден дневник кој и укажува дека Коста К. бил прикично фасциниран од различни симболи поврзани со смртта.

Заедно со имињата на неговите соученици, тој цртал глави и пентаграми на трупови, напишал дека ги мрази, дека никој не го разбира и дека ќе се одмазди.

Back to top button
Close