Бујар Османи: Не биди причина за смртта на најблиските

Добро утро,
Шансите да бидете позитивни или да имате контакт со некој кој е позитивен во последните денови е многу голем. Затоа ве повикувам да се однесувате како да сте позитивни и како секој со кого сте во контакт да е позитивен. Не е потребно многу да се заштитите:
– не верувајте во теориите на заговор
– маската го намалува преносот за 79%

Не биди причина за смртта на најблиските

П.С Денес бројот е уште позагрижувачки!

 

Бујар Османи

Back to top button
Close