(ФОТО) Автомобил пропадна во езерцето во Градскиот парк во Скопје

Фејсбук групата „Ние сме од Скопје“ сподели фотографии од автомобил пропаднат во еден од каналите што водат кон езерцата во Градскиот парк на главниот град.

Автомобилот е „пежо“ со скопски таблички. Повредени нема.

Групата прашува „Го чува ли некој паркот навечер?“, а засега не е познао како возилото се нашло во каналот и дали е извлечено.

Инаку во оваа зона од Градскиот парк не е дозволен пристап на автомобили.

 

Back to top button
Close