ГАЛЕРИЈА: Неверојатните луѓе во њујоршкото метро

Серија фотографии на фотографот Андреас која ќе ве разведри и извади од апатијата дека можеби мнозинството околу вас размислува слично, се облекува слично, зборува слично, се идентификува и препознава низ таквата сличност…Прекрасните луѓе во њујоршкото метро.

Back to top button
Close