Газета-Почина Синиша Михајловиќ!

Италијанскиот весник Газета дело спорт објави дека почина еден од најдобрите српски фудбалери на сите времиња, а подоцна и тренер, Синиша Михајловиќ, по тешко и долго боледување на 53-годишна возраст.

Италијанскиот весник Газета дело спорт објави дека почина еден од најдобрите српски фудбалери на сите времиња, а подоцна и тренер, Синиша Михајловиќ, по тешко и долго боледување на 53-годишна возраст.

Тој починал во болница во Италија опкружен со своето семејство, а здравствената состојба рапидно му се влошила претходните денови, при што не ја издржал оваа борба против леукемијата.

Back to top button
Close