Грција ги затвора границите за српските туристи

Грција од утре наутро во 6 часот ги затвора границите за државјаните на Србија, вели за Н1, министерот за трговија и туризам Расим Љаиќ.

Грција донела одлуката поради епидемиолошката ситуација во Србија и големиот број на луѓе од Србија во Грција кои се позитивни.

На туристите од Србија кои се во Гртција им е овозможено да ги завршат своите аранжмани

Back to top button
Close