Телма: Илир Мемеди и Милан Кораќ нови директори во М-НАВ

Илир Мемети доаѓа на местото на Фахрудин Хамиди. Смена има и кај вториот директор на М-НАВ, пренесе Телма.

На местото на Љубе Стаменковски доаѓа Милан Кораќ, кој е оперативен инженер техничар во М- НАВ.

Третиот директор според информациите не се менува. На таа позиција останува Хасим Деари.

Со смената на Фахрудин Хамиди, најавениот штрајк на контролорите на летање за утре, се става во мирување објавува сдк.

 

Back to top button
Close