Изјава на Синдикатот на УПОЗ за протестите пред Собранието (во живо)

Изјави на претставници на Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженијата на граѓани (УПОЗ) и Независниот синдикат за протестите пред Собранието на вработени во судската и обвинителската администрација, Фондот за здравство и Канцеларијата на Народниот правобранител.

Back to top button
Close