Малески: Ќе дојде време кога Бугарија ќе ѝ се извини на Македонија за сојузот со Хитлер и злоделата направени врз нашите граѓани. Како се прави тоа ни покажаа политичари од Западна Европа.

„Ако крајот покаже дека сум бил во право, она што се зборува против мене нема да значи ништо. Ако крајот покаже дека сум згрешил, нема да ми помогне и десет ангели да се заколнат дека сум имал добри намери“.

Back to top button
Close