ВИДЕО-Мицкоски упатил порака за коалиција со опозициските партии на Албанците, но досега не добил одговор

Христијан Мицкоски, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, упатил официјална порака до опозициските партии на Албанците за коалицирање, но одговор досега не добил. Ова тој го изјави денеска по средбата со Управниот одбор на МАСИТ во Скопје, одговарајќи на новинарско прашање дали добил повратен одговор за коалицирање и дали тоа е проследено со одредени услови од опозициските партии на Албанците.

Back to top button
Close