Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, најави прес конференција во 22.30

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, најави прес конференција во 22.30
Порталот Скопје 1 кратко претходно објави дека Љупчо Палевски – Палчо е приведен..

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close