Немало грабеж во Скопјанка кај Аеродром, туку ограбена е обложувалница во Бутел

Немало грабеж во Скопјанка кај Аеродром, како што објавија повеќе медиуми, туку ограбена е обложувалница во Бутел.

Од полицијата демантираат дека имало било каков грабеж во тек во близина на Тц Скопјанка во скопски аеродром.

 

 

Back to top button
Close