Ограбена црквата „Рождество на Пресвета Богородица“ во Скопје

Непознати сторители ноќеска ја ограбиле црквата „Рождество на Пресвета Богородица“ во Скопје.

Во моментот полициски службеници вршат увид. Засега нема инфорамација што е украдено.

Министерството за внатрешни работи најави дека по извршениот увид ќе бидат соопштени повеќе детали за грабежот

 

 

Back to top button
Close