Oткачен олук во Аеродрм – го држат да не падне и да не направи штета


На 112 во 20.30 часот добиена е пријава за откачен олук на бул.АСНОМ бр.12, поради јак ветер кој што претставува опасност и загрозување на безбедноста, во кој што пријавителите во моментот го држат на нивната балконска тараса за да не падне и направи штета.

За истото РЦУК Скопје контактирал со пријавителите и истите испратиле и видео клип. Исто така РЦУК Скопје ја известил ЕЛС Аеродром.

Back to top button
Close